MTB Magasinet Solnedgang

NYT MAGASIN, NY VIDEN OM MTB

Her hos MTB magasinet på MTB Sporet, finder du artikler og tests af nye såvel som gennemtestet udstyr til MTB og hele cykler.

Kontakt mig på peter@mtbsporet.dk

Jeg laver jævnligt tests, artikler og prissammenligninger. Du finder KUN Mountainbike relateret indhold her på MTB Sporet.

GENNEMTESTET OG NYT MTB UDSTYR

Jeg går ikke af vejen for at skrive om “gammelt” udstyr. Så længe det er noget af det bedste, som er gennemtestet igen og igen, og har bevist sit værd på MTB Sporet. Ældre dele/cykler har den fordel, at de ofte er billigere end det sidst nye.

Et eksempel kan være MTB Dæk. Her har min test vist at selv 3-5 år gamle dæk, stadig monteres i stor stil!

Mit MÅL MED MTB MAGASINET

Jeg har et mål om, at levere kvalitetsartikler som er fyldt med udstyr, som jeg enten selv har testet, udstyr som andre magasiner, både indenlandske men også udenlandske magasiner har testet.

Jeg forsøger at finde de mest fordelagtige priser, så du har et godt grundlag for at finde det rette udstyr for dig!

I linksne til produkterne ligger en cookie. Denne gør, at jeg får en en lille kommision af de eventuelle køb, du har foretaget på webshoppen. Dette betyder ikke noget for din pris, men giver mig et tilskud til hosting og andre mindre udgifter jeg har med at holde MTB Sporet kørende(+ en cola når jeg har været på sporet 😉

Du må endelig skrive, hvis du skulle have spørgsmål til dette setup 🙂

INGEN REGEL UDEN UNDTAGELSER

Det er dog et større arbejde at skulle tjekke priser på alle sider. Så hvis du finder en pris på en MTB-del/-cykel der er billigere end jeg har linket til her på magasinet, så skriv endelig!

Med tiden vil alle priser falde på cykel-produkter, som alle andre produkter.

Det kan være, at enkelte dele ikke længere sælges i den pågældende butik. Så skriv endelig til mig her, så skal jeg se, om jeg ikke kan finde et sted hvor de fører det pågældende produkt, eller alternativt guide dig til et andet produkt, der kan opfylde dit behov.

SØG OG DU SKAL FINDE “MTB DÆK”

Navigationen skulle være simpel at overskue, og så kan du ydermere bruge søgefeltet i højre hjørne. Prøv at klikke på forstørrelsesglasset og søg på “mtb dæk“. Så kommer en oversigt over MTB dæk op.

Peter Juul

Alt godt, Peter (& Søn)

Frederiksdalsvej 5B 2. tv
2830 Virum
Cvr: 37853428