Cube MTB 29

Bedste Cube MTB 29 2018

Bedste Cube MTB mellem 6.000 og 10.000 kr. Er du på udkig efter en ny CUBE mountainbike? Så er du havnet på rette sted! Jeg gennemgår cyklerne fra top til bund, så du har et godt grundlag for at vælge den helt rigtige MTB til dit behov.

Bedste MTB Dæk 2016 Bedste Mountainbike Dæk

Bedste MTB Dæk 2017

Bedste MTB Dæk 2017: Find nyt gummi til din MTB Jeg har samlet 10 af de mest populære dæk til Mountainbike her til test – Jeg har været på en færd, hvor jeg har fundet de bedste MTB dæk i 29″, 27,5″ eller 26″. Fælles for alle dækkene er, at de er egnet til de danske spor. Kendetegnene for danske […]

CamelBak Test

Camelbak MTB Drikkerygsække

Jeg har her samlet 4 forskellige drikkerygsække fra Camelbak til MTB, der er i top i diverse tests, som online MTB-magasiner og bloggere har foretaget. Jeg giver mit bud på hvilke, der er bedst, og hvilke kvaliteter de besidder, så du har et godt grundlag for at vælge den rette drikkerygsæk.

Lake MXZ303 - MTB Vinterstøvle

MTB Vinterstøvler 2018

MTB Vinterstøvler: 6 Bedste Vinterstøvler til MTB 2018 Jeg har samlet 6 af de bedste vinterstøvler til MTB. Fælles for alle støvlerne er, at de er velegnede til det danske klima. I Danmark har vi et mildt og vådt klima, så vinterstøvlerne skal være varme og vandtætte. Her kommer deciderede MTB Vinterstøvler ind i billedet.

Kædeolie til MTB og Landevej

Kædeolie til MTB i 2017?

Kædeolie til MTB og Landevej

Kædeolie til MTB i 2017? Denne olie skal du vælge!

​Det kan du forvente...

Jeg giver mit bud på hvilke olier, der er bedst, og hvilke kvaliteter de besidder, så du har et godt grundlag for at vælge den rette olie til at smøre cykelkæden med på din mountainbike.

Continue Reading
Bedste MTB Hjelm 2016

MTB Hjelme 2017 – De Bedste Cykelhjelme

Jeg har her samlet 5 forskellige MTB hjelme, der er i toppen i diverse tests og anmeldelser, som online MTB-magasiner og bloggere fra rundt om i Europa har foretaget. Jeg giver mit bud på hvilke, der er bedst, og hvilke kvaliteter de besidder, så du har et godt grundlag for at vælge MTB cykelhjelm.

Shimano Gear til MTB - Bedste Geargrupper til MTB

Shimano Gear til MTB

Shimano Gear til MTB - Bedste Geargrupper til MTB

GUIDE TIL SHIM​​​​ANO MTB GEAR OG GEARGRUPPER

Jeg har her samlet en liste over de 7 geargrupper, der henvender sig til MTB i Shimanos program.​

Jeg giver dig mit bud på hvilke der er gangbare til Mountainbike, og hvilke kvaliteter de enkelte cykelgear besidder.

Continue Reading