Rocket Ron
3.9 (77.78%) 9 votes

Schwalbe Rocket Ron

Rocket Ron er Schwalbes svar på et hurtigt all round dæk til MTB. Det excellerer i alle discipliner når det kommer til fart…

Schwalbe Rocket Ron MTB Dæk

Rocket Ron er et hurtigt rullerende og let MTB dæk!

Plus: Let, hurtigt rullende, godt all-round dæk til danske forhold

Minus: Ikke godt som fordæk(hvis aggressiv kørestil)

Rocket Ron er Schwalbes svar på et hurtigt all-round dæk. Dækket er ekstremt hurtigt på tørre og let fugtige spor – Perfekt til danske forhold. Den lave vægt gør at det meget nemmere at accelerere hjulene op i fart. Dette bidrager til at du accelerer hurtigere og ikke bliver så træt når du træner.

Dækket gør sig godt som bagdæk pga. den lave rullemodstand og det fine greb. Jeg har dog knap så gode erfaringer med at have det som fordæk. I sving har jeg oplevet, at forhjulet simpelthen skrider ud ved løst grus og let mudder. Jeg kører temmelig aggresivt hvis jeg selv skal sige det, så det kan meget vel være min kørestil, der gør udfaldet. Jeg synes ikke det har kantgreb nok til min kørestil. Men det er selvfølgelig individuelt.

Til gengæld har jeg haft dækket på bag næsten en helt sæson, som tubeless med Stans No Tubes for et par år siden. Der kørte kanon, med godt greb i alle situationer bortset fra dyb mudder.

Type: Cross Country Dæk

Størrelser: 26″ og 29″

Bredde: 1,85″, 2,1″ og 2,25″

Vægt: Ca. 500g

Se mere hos Cykel Partner