MTB Magasinet – Dit nye magasin med Mountainbikes
4.8 (95%) 4 votes
MTB Magasinet Solnedgang

Nyt Magasin, ny viden om MTB

Her hos MTB magasinet på MTB Sporet, finder du artikler og tests af nye såvel som gennemtestet udstyr til MTB og hele cykler.

Vi laver jævnligt tests, artikler  og prissammenligninger. Du finder KUN Mountainbike relateret indhold her på MTB Sporet.

Gennemtestet og nyt MTB Udstyr

Vi går i vores magasin ikke af vejen for at skrive om “gammelt” udstyr. Så længe det er noget af det bedste, som er gennemtestet igen og igen, og har bevist sit værd på MTB Sporet. Ældre dele/cykler har den fordel, at de ofte er billigere end det sidst nye.

Et eksempel kan være MTB Dæk. Her har vores test vist at selv 6-7 år gamle dæk, stadig monteres i stor stil!

Vores mål med MTB Magasinet

Vi har et mål om, at levere kvalitetsartikler som er fyldt udstyr, som vi selv har testet, udstyr som andre magasiner, både indenlandske men også udenlandske magasiner har testet. Vi forsøger at finde de mest fordelagtige priser.

Ingen regel uden undtagelser

Det er dog et større arbejde at skulle tjekke priser på alle sider. Så hvis du finder en pris på en MTB-del/-cykel der er billigere her på magasinet, så skriv endelig! Med tiden vil alle priser falde på cykel-produkter, som alle andre produkter.

Det kan være, at enkelte dele ikke længere sælges i den pågældende butik. Så skriv endelig til os her på MTB Sporet. Så skal vi se om vi ikke kan finde et sted hvor de fører det pågældende produkt, eller guide dig til et nyere produkt produkt der opfylder samme behov.

Søg og du skal finde “MTB Dæk”

Navigationen skulle være simpel at overskue, og så kan du ydermere bruge søgefeltet i højre hjørne. Prøv at klikke på forstørrelsesglasset og søg på “mtb dæk“. Så kommer en oversigt over mtb dæk op.